Informacje ogólne

UWAGA – OBIADY ROK SZKONY 2024/2025

  1. Proszę rodziców o wypełnienie umów na obiady i dostarczenie do sekretariatu szkoły.
  2. Konta indywidualne do wpłat pozostają bez zmian, nowi uczniowie otrzymają po kontakcie z intendentem – anna.baginska@wroclawskaedukacja.pl
  3. Opłata za obiady za wrzesień wynosi 133 zł, termin płatności do 10.09.24r
  4. Obiady rozpoczynają się od środy 04.09.24r


z obiadów mogą korzystać tylko uczniowie, którzy dostarczą podpisaną umowę obiadową

UWAGA!

Bardzo proszę dokonywać wpłat na konto indywidualne ucznia z podaniem imienia, nazwiska i klasy ucznia do dnia 10-go każdego miesiąca. Brak wpłaty w terminie spowoduje zaprzestanie otrzymywania obiadów.

Umowa o korzystanie z obiadów

Karta zapisu/ umowa na obiady w roku szkolnym 2024/2025: POBIERZ

Wypełnioną kartę należy dostarczyć do sekretariatu szkoły. Uczniowie, którzy nie dostarczą umowy, nie będą mogli otrzymać obiadu.

Rezygnacja z obiadów

Nieobecność na obiedzie należy zgłosić do godz. 09:00  w sekretariacie szkoły

71 798 68 68

Opłaty

Przy dokonywaniu przelewu za obiady koniecznie prosimy o napisanie imienia, nazwiska i klasę ucznia. Możecie Państwo pisać wiadomości e-mail do pani intendentki intendent@sp82wroclaw.pl.
Będzie ona odpisywała i przekazywała nr konta indywidualnego ucznia.

Grafik obiadowy dla klas I-III

OBIADY KLAS 1-3 – grafik obowiązuje od 10 września 2024 r.

 

poniedziałek wtorek środa czwartek piątek
1a 12:40 11:20 12:20 12:30 11:20
1b 11:20 12:20 12:30 12:40 11:25
1c 13:30     12:40 11:20 11:30 11:40
2a 14:05 14:05 14:05 14:05 14:05
2b 14:10 14:10 14:10 14:10 14:10
2c 14:05 14:05 14:05 14:05 14:05
3a 12:30 12:30 12:50 11:20    12:25
3b 12:20 11:30 12:50 12:20    12:35

 

Jadłospis

JADŁOSPIS 16-20.09.2024r.

PONIEDZIAŁEK 
ZUPA Zupa ogórkowa na wywarze jarskim(1,7,9)
2 DANIE Makaron z serem i polewą truskawkową (1,3,7)
3 SURÓWKA Owoc
4 NAPÓJ Kompot
WTOREK  
1 ZUPA Kapuśniak z kiszonej kapusty na wywarze mięsnym (9)
2 DANIE Kotlet drobiowy panierowany (1,3) Ziemniaki (7)
3 SURÓWKA Surówka z pekińskiej, pomidora i kukurydzy.
4 NAPÓJ Kompot
ŚRODA 
1 ZUPA Krupnik na wywarze mięsnym (1,9)
2 DANIE Pierogi ze szpinakiem z dodatkiem sera (1,3,7)
3 SURÓWKA Mix warzyw
4 NAPÓJ Kompot
CZWARTEK 
1 ZUPA Zupa fasolowa na wywarze mięsnym (9)
2 DANIE Kasza bulgur (1) Pulpety w sosie koperkowym (1,3,7)
3 SURÓWKA Sałatka z buraczków
4 NAPÓJ Kompot
PIĄTEK 
1 ZUPA Zupa jarzynowa na wywarze jarskim (1,7,9)
2 DANIE Ryż z musem jabłkowym i polewą jogurtową (1,7)
3 SURÓWKA Owoc
4 NAPÓJ Kompot

W jadłospisie oznaczone zostały alergeny zgodnie z Rozporządzeniem 1169/2011:1.Zboża zawierające gluten. 2.Skorupiaki i produkty pochodne 3.Jaja i produkty pochodne4.Ryby i produkty pochodne 5.Orzeszki ziemne i produkty pochodne 6.Soja i produkty pochodne 7.Mleko i produkty pochodne 8.Orzechy 9.Seler i produkty pochodne10.Gorczyca i produkty pochodne11.Sezam i produkty pochodne12.Dwutlenek siarki i siarczyny13. Łubin i produkty pochodne14.Mięczaki i produkty pochodne.

Intendent

Anna Bagińska – anna.baginska@wroclawskaedukacja.pl tel.: 71 798 68 68 wew. 110

Skip to content