Informacje ogólne

– Opłata za obiady dokonywana jest do 10 dnia każdego miesiąca na indywidualne konto bankowe każdego dziecka (brak wpłaty po tym terminie spowoduje zaprzestania wydawania obiadów)

– Cena obiadu dla uczniów wynosi 7 zł (5 zł – drugie danie, 2 zł – zupa)

– numer konta dla uczniów, którzy korzystali z obiadów w poprzednim roku pozostaje bez zmian

– numer konta można uzyskać u intendenta osobiście, mailowo anna.baginska@wroclawskaedukacja.pl lub telefonicznie 71 798 68 68 wew. 110

– nieobecność na obiedzie należy zgłosić do godz. 09:00  w sekretariacie szkoły

– karty zapisu na obiady są dostępne w sekretariacie i na stronie internetowej szkoły.


z obiadów mogą korzystać tylko uczniowie, którzy dostarczą podpisaną umowę obiadową

Opłata za obiady za MAJ 2024 wynosi 126 zł

UWAGA!

Bardzo proszę dokonywać wpłat na konto indywidualne ucznia z podaniem imienia, nazwiska i klasy ucznia do dnia 10-go każdego miesiąca. Brak wpłaty w terminie spowoduje zaprzestanie otrzymywania obiadów.

Umowa o korzystanie z obiadów

Karta zapisu na obiady: POBIERZ

Wypełnioną kartę należy dostarczyć do sekretariatu szkoły. Uczniowie, którzy nie dostarczą umowy, nie będą mogli otrzymać obiadu.

Rezygnacja z obiadów

Nieobecność na obiedzie należy zgłosić do godz. 09:00  w sekretariacie szkoły

71 798 68 68

Opłaty

Przy dokonywaniu przelewu za obiady koniecznie prosimy o napisanie imienia, nazwiska i klasę ucznia. Możecie Państwo pisać wiadomości e-mail do pani intendentki intendent@sp82wroclaw.pl.
Będzie ona odpisywała i przekazywała nr konta indywidualnego ucznia.

Grafik obiadowy dla klas I-III

Grafik obiadów od 11.09.2023

Pn Wt Śr Czw Pt
1a 11:20 12:30 12:20 11:30 12:30
1b 11:40 12:20 11:30 12:25 12:20
1c 12:20 11:25 12:20 11:15 12:40
2a 13:15 13:25 13:25 12:45 13:15
2b 13:25 12:45 13:15 12:20 13:25
3a 12:30 11:15 12:30 13:15 11:25
3b 12:40 11:40 12:40 13:25 11:15
3c 11:15 13:15 13:20 12:30 13:15

Jadłospis

JADŁOSPIS 20-24.05.2024

 

PONIEDZIAŁEK
  ZUPA Krupnik z kaszy jęczmiennej na wywarze jarskim (1,9)
2 DANIE Pampuchy z polewą jogurtowo- truskawkową (1,3,7)
3 SURÓWKA Owoc
4 NAPÓJ Kompot
WTOREK 
1 ZUPA Zupa ogórkowa na wywarze mięsnym (1,7,9)
2 DANIE Spaghetti z sosem bolognese (1,3)
3 SURÓWKA Mix warzyw
4 NAPÓJ Kompot
ŚRODA
1 ZUPA Krem z kalafiora z grzankami na wywarze jarskim (1,7,9)
2 DANIE Udko drobiowe. Ziemniaki (7)
3 SURÓWKA Marchew z groszkiem (1)
4 NAPÓJ Kompot
CZWARTEK
1 ZUPA Zupa z soczewicy na wywarze mięsnym (9)
2 DANIE Ryż paraboliczny (1) Nugettsy drobiowe z sosem czosnkowym (1,3,7,9)
3 SURÓWKA Sałatka z pekińskiej, pomidora i kukurydzy
4 NAPÓJ Kompot
PIĄTEK
1 ZUPA Żupa szczawiowa z jajkiem na wywarze jarskim (1,3,7,9)
2 DANIE Filet z miruny (1,3,4). Ziemniaki (7)
3 SURÓWKA Sałata masłowa ze śmietaną (7)
4 NAPÓJ Kompot

W jadłospisie oznaczone zostały alergeny zgodnie z Rozporządzeniem 1169/2011:1.Zboża zawierające gluten. 2.Skorupiaki i produkty pochodne 3.Jaja i produkty pochodne4.Ryby i produkty pochodne 5.Orzeszki ziemne i produkty pochodne 6.Soja i produkty pochodne 7.Mleko i produkty pochodne 8.Orzechy 9.Seler i produkty pochodne10.Gorczyca i produkty pochodne11.Sezam i produkty pochodne12.Dwutlenek siarki i siarczyny13. Łubin i produkty pochodne14.Mięczaki i produkty pochodne.

Intendent

Anna Bagińska – anna.baginska@wroclawskaedukacja.pl tel.: 71 798 68 68 wew. 110

Skip to content