– Opłata za obiady dokonywana jest do 10 dnia każdego miesiąca na indywidualne konto bankowe każdego dziecka (brak wpłaty po tym terminie spowoduje zaprzestania wydawania obiadów)
– Cena obiadu dla uczniów wynosi 7 zł (5 zł – drugie danie, 2 zł – zupa)
– numer konta dla uczniów, którzy korzystali z obiadów w poprzednim roku pozostaje bez zmian
– numer konta można uzyskać u intendenta osobiście, mailowo anna.baginska@wroclawskaedukacja.pl lub telefonicznie 71 798 68 68 wew. 110
– nieobecność na obiedzie należy zgłosić do godz. 09:00 w sekretariacie szkoły
– karty zapisu na obiady są dostępne w sekretariacie i na stronie internetowej szkoły.
z obiadów mogą korzystać tylko uczniowie, którzy dostarczą podpisaną umowę obiadową
Opłata za obiady za MAJ 2024 wynosi 126 zł
UWAGA!
Bardzo proszę dokonywać wpłat na konto indywidualne ucznia z podaniem imienia, nazwiska i klasy ucznia do dnia 10-go każdego miesiąca. Brak wpłaty w terminie spowoduje zaprzestanie otrzymywania obiadów.
Karta zapisu na obiady: POBIERZ
Wypełnioną kartę należy dostarczyć do sekretariatu szkoły. Uczniowie, którzy nie dostarczą umowy, nie będą mogli otrzymać obiadu.
Nieobecność na obiedzie należy zgłosić do godz. 09:00 w sekretariacie szkoły
71 798 68 68
Przy dokonywaniu przelewu za obiady koniecznie prosimy o napisanie imienia, nazwiska i klasę ucznia. Możecie Państwo pisać wiadomości e-mail do pani intendentki intendent@sp82wroclaw.pl.
Będzie ona odpisywała i przekazywała nr konta indywidualnego ucznia.
Grafik obiadów od 11.09.2023
Pn | Wt | Śr | Czw | Pt | |
1a | 11:20 | 12:30 | 12:20 | 11:30 | 12:30 |
1b | 11:40 | 12:20 | 11:30 | 12:25 | 12:20 |
1c | 12:20 | 11:25 | 12:20 | 11:15 | 12:40 |
2a | 13:15 | 13:25 | 13:25 | 12:45 | 13:15 |
2b | 13:25 | 12:45 | 13:15 | 12:20 | 13:25 |
3a | 12:30 | 11:15 | 12:30 | 13:15 | 11:25 |
3b | 12:40 | 11:40 | 12:40 | 13:25 | 11:15 |
3c | 11:15 | 13:15 | 13:20 | 12:30 | 13:15 |
JADŁOSPIS 20-24.05.2024
PONIEDZIAŁEK | ||
ZUPA | Krupnik z kaszy jęczmiennej na wywarze jarskim (1,9) | |
2 | DANIE | Pampuchy z polewą jogurtowo- truskawkową (1,3,7) |
3 | SURÓWKA | Owoc |
4 | NAPÓJ | Kompot |
WTOREK | ||
1 | ZUPA | Zupa ogórkowa na wywarze mięsnym (1,7,9) |
2 | DANIE | Spaghetti z sosem bolognese (1,3) |
3 | SURÓWKA | Mix warzyw |
4 | NAPÓJ | Kompot |
ŚRODA | ||
1 | ZUPA | Krem z kalafiora z grzankami na wywarze jarskim (1,7,9) |
2 | DANIE | Udko drobiowe. Ziemniaki (7) |
3 | SURÓWKA | Marchew z groszkiem (1) |
4 | NAPÓJ | Kompot |
CZWARTEK | ||
1 | ZUPA | Zupa z soczewicy na wywarze mięsnym (9) |
2 | DANIE | Ryż paraboliczny (1) Nugettsy drobiowe z sosem czosnkowym (1,3,7,9) |
3 | SURÓWKA | Sałatka z pekińskiej, pomidora i kukurydzy |
4 | NAPÓJ | Kompot |
PIĄTEK | ||
1 | ZUPA | Żupa szczawiowa z jajkiem na wywarze jarskim (1,3,7,9) |
2 | DANIE | Filet z miruny (1,3,4). Ziemniaki (7) |
3 | SURÓWKA | Sałata masłowa ze śmietaną (7) |
4 | NAPÓJ | Kompot |
W jadłospisie oznaczone zostały alergeny zgodnie z Rozporządzeniem 1169/2011:1.Zboża zawierające gluten. 2.Skorupiaki i produkty pochodne 3.Jaja i produkty pochodne4.Ryby i produkty pochodne 5.Orzeszki ziemne i produkty pochodne 6.Soja i produkty pochodne 7.Mleko i produkty pochodne 8.Orzechy 9.Seler i produkty pochodne10.Gorczyca i produkty pochodne11.Sezam i produkty pochodne12.Dwutlenek siarki i siarczyny13. Łubin i produkty pochodne14.Mięczaki i produkty pochodne.
Anna Bagińska – anna.baginska@wroclawskaedukacja.pl tel.: 71 798 68 68 wew. 110