UWAGA – OBIADY ROK SZKONY 2024/2025
z obiadów mogą korzystać tylko uczniowie, którzy dostarczą podpisaną umowę obiadową
UWAGA!
Bardzo proszę dokonywać wpłat na konto indywidualne ucznia z podaniem imienia, nazwiska i klasy ucznia do dnia 10-go każdego miesiąca. Brak wpłaty w terminie spowoduje zaprzestanie otrzymywania obiadów.
Karta zapisu/ umowa na obiady w roku szkolnym 2024/2025: POBIERZ
Wypełnioną kartę należy dostarczyć do sekretariatu szkoły. Uczniowie, którzy nie dostarczą umowy, nie będą mogli otrzymać obiadu.
Nieobecność na obiedzie należy zgłosić do godz. 09:00 w sekretariacie szkoły
71 798 68 68
Przy dokonywaniu przelewu za obiady koniecznie prosimy o napisanie imienia, nazwiska i klasę ucznia. Możecie Państwo pisać wiadomości e-mail do pani intendentki intendent@sp82wroclaw.pl.
Będzie ona odpisywała i przekazywała nr konta indywidualnego ucznia.
OBIADY KLAS 1-3 – grafik obowiązuje od 10 września 2024 r.
poniedziałek | wtorek | środa | czwartek | piątek | |
1a | 12:40 | 11:20 | 12:20 | 12:30 | 11:20 |
1b | 11:20 | 12:20 | 12:30 | 12:40 | 11:25 |
1c | 13:30 | 12:40 | 11:20 | 11:30 | 11:40 |
2a | 14:05 | 14:05 | 14:05 | 14:05 | 14:05 |
2b | 14:10 | 14:10 | 14:10 | 14:10 | 14:10 |
2c | 14:05 | 14:05 | 14:05 | 14:05 | 14:05 |
3a | 12:30 | 12:30 | 12:50 | 11:20 | 12:25 |
3b | 12:20 | 11:30 | 12:50 | 12:20 | 12:35 |
JADŁOSPIS 16-20.09.2024r.
PONIEDZIAŁEK | ||
ZUPA | Zupa ogórkowa na wywarze jarskim(1,7,9) | |
2 | DANIE | Makaron z serem i polewą truskawkową (1,3,7) |
3 | SURÓWKA | Owoc |
4 | NAPÓJ | Kompot |
WTOREK | ||
1 | ZUPA | Kapuśniak z kiszonej kapusty na wywarze mięsnym (9) |
2 | DANIE | Kotlet drobiowy panierowany (1,3) Ziemniaki (7) |
3 | SURÓWKA | Surówka z pekińskiej, pomidora i kukurydzy. |
4 | NAPÓJ | Kompot |
ŚRODA | ||
1 | ZUPA | Krupnik na wywarze mięsnym (1,9) |
2 | DANIE | Pierogi ze szpinakiem z dodatkiem sera (1,3,7) |
3 | SURÓWKA | Mix warzyw |
4 | NAPÓJ | Kompot |
CZWARTEK | ||
1 | ZUPA | Zupa fasolowa na wywarze mięsnym (9) |
2 | DANIE | Kasza bulgur (1) Pulpety w sosie koperkowym (1,3,7) |
3 | SURÓWKA | Sałatka z buraczków |
4 | NAPÓJ | Kompot |
PIĄTEK | ||
1 | ZUPA | Zupa jarzynowa na wywarze jarskim (1,7,9) |
2 | DANIE | Ryż z musem jabłkowym i polewą jogurtową (1,7) |
3 | SURÓWKA | Owoc |
4 | NAPÓJ | Kompot |
W jadłospisie oznaczone zostały alergeny zgodnie z Rozporządzeniem 1169/2011:1.Zboża zawierające gluten. 2.Skorupiaki i produkty pochodne 3.Jaja i produkty pochodne4.Ryby i produkty pochodne 5.Orzeszki ziemne i produkty pochodne 6.Soja i produkty pochodne 7.Mleko i produkty pochodne 8.Orzechy 9.Seler i produkty pochodne10.Gorczyca i produkty pochodne11.Sezam i produkty pochodne12.Dwutlenek siarki i siarczyny13. Łubin i produkty pochodne14.Mięczaki i produkty pochodne.
Anna Bagińska – anna.baginska@wroclawskaedukacja.pl tel.: 71 798 68 68 wew. 110