UWAGA – OBIADY ROK SZKONY 2025/2026
z obiadów mogą korzystać tylko uczniowie, którzy dostarczą podpisaną umowę obiadową
UWAGA!
Bardzo proszę dokonywać wpłat na konto indywidualne ucznia z podaniem imienia, nazwiska i klasy ucznia do dnia 10-go każdego miesiąca. Brak wpłaty w terminie spowoduje zaprzestanie otrzymywania obiadów.

Karta zapisu/ umowa na obiady w roku szkolnym 2025/2026: POBIERZ
Wypełnioną kartę należy dostarczyć do sekretariatu szkoły. Uczniowie, którzy nie dostarczą umowy, nie będą mogli otrzymać obiadu.
Nieobecność na obiedzie należy zgłosić do godz. 09:00 w sekretariacie szkoły
71 798 68 68
Przy dokonywaniu przelewu za obiady koniecznie prosimy o napisanie imienia, nazwiska i klasę ucznia. Możecie Państwo pisać wiadomości e-mail do pani intendentki: anna.baginska@wroclawskaedukacja.pl .
Będzie ona odpisywała i przekazywała nr konta indywidualnego ucznia.
OBIADY KLAS 1-3 – grafik obowiązuje od 10 września 2024 r.
| poniedziałek | wtorek | środa | czwartek | piątek | |
| 1a | 12:40 | 11:20 | 12:20 | 12:30 | 11:20 |
| 1b | 11:20 | 11:40 | 13:20 | 12:40 | 11:25 |
| 1c | 13:30 | 12:40 | 11:20 | 11:30 | 11:40 |
| 2a | 14:05 | 14:05 | 14:05 | 14:05 | 14:05 |
| 2b | 14:10 | 14:10 | 14:10 | 14:10 | 14:10 |
| 2c | 14:05 | 14:05 | 14:05 | 14:05 | 14:05 |
| 3a | 12:30 | 12:30 | 12:50 | 11:20 | 12:25 |
| 3b | 12:20 | 11:30 | 12:50 | 12:20 | 12:35 |
3-7.11 JADŁOSPIS
| PONIEDZIAŁEK | ||
| 1 | ZUPA | Zupa jarzynowa na wywarze mięsnym (1,7,9) |
| 2 | DANIE | Knedle ze śliwkami z polewą jogurtową (1,3,7) |
| 3 | SURÓWKA | owoc |
| 4 | NAPÓJ | kompot |
| WTOREK | ||
| 1 | ZUPA | Zupa ogórkowa na wywarze mięsnym (1,7,9) |
| 2 | DANIE | Kasza bulgur (1) gulasz mięsno-warzywny |
| 3 | SURÓWKA | surówka z czerwonej kapusty |
| 4 | NAPÓJ | kompot |
| ŚRODA | ||
| 1 | ZUPA | barszcz biały z jajkiem na wywarze mięsnym (1,3,7,9) |
| 2 | DANIE | ziemniaki. kotlet mielony (1,3) |
| 3 | SURÓWKA | mizeria z ogórków (7) |
| 4 | NAPÓJ | kompot |
| CZWARTEK | ||
| 1 | ZUPA | zupa z soczewicy na wywarze mięsnym (9) |
| 2 | DANIE | makaron wieloziarnisty (1,3) kurczak w sosie szpinakowo-śmietanowym (7) |
| 3 | SURÓWKA | ogórek kiszony |
| 4 | NAPÓJ | kompot |
| PIĄTEK | ||
| 1 | ZUPA | krem z kalafiora z groszkiem ptysiowym (1,7,9) |
| 2 | DANIE | ziemniaki. Filet z dorsza (1,3,4) |
| 3 | SURÓWKA | fasolka szparagowa polana masełkiem z bułką tartą |
| 4 | NAPÓJ | kompot |
W jadłospisie oznaczone zostały alergeny zgodnie z Rozporządzeniem 1169/2011:1.Zboża zawierające gluten. 2.Skorupiaki i produkty pochodne 3.Jaja i produkty pochodne4.Ryby i produkty pochodne 5.Orzeszki ziemne i produkty pochodne 6.Soja i produkty pochodne 7.Mleko i produkty pochodne 8.Orzechy 9.Seler i produkty pochodne10.Gorczyca i produkty pochodne11.Sezam i produkty pochodne12.Dwutlenek siarki i siarczyny13. Łubin i produkty pochodne14.Mięczaki i produkty pochodne.
Anna Bagińska – anna.baginska@wroclawskaedukacja.pl tel.: 71 798 68 68 wew. 110